ΔΩΡΕΕΣ-ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φωκίδας, με μεγάλη ευαισθησία και συμμεριζόμενοι πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία της Ένωσης, απευθύνθηκαν σε κάθε Δημόσιο Φορέα αλλά και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ζητώντας την στήριξη όλων των ομάδων του Νομού μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φωκίδας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, με αρωγό την ιδιωτική πρωτοβουλία, κατάφερε και εξασφάλισε για τις ομάδες της Ένωσης, τα ακόλουθα:

 1. Από ένα σετ προπόνησης για κάθε σωματείο .
 2. Θεσπίζεται η επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος η οποία και θα δοθεί στα σωματεία από την Ένωση.
 3. Δωρεά, οι Διαιτησίες της 2ης, 3ης & 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων , ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021.
 4. Δωρεά, δύο διαιτησίες στο Πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021.
 5. Δωρεά, η Συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Υποδομής Κ15, ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021.
 6. Τοποθέτηση βοηθητικών τερμάτων, σε όποιο γήπεδο δεν έχει, για τους αγώνες και τις προπονήσεις των πρωταθλημάτων υποδομής Κ12 & Κ10.

Τέλος, προς κάλυψη των λειτουργικών και διοικητικών αναγκών των γραφείων της Ένωσης, επίσης με ιδιωτική πρωτοβουλία, προσφέρθηκαν αναλώσιμα γραφικής ύλης, εγκαταστάθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στα γραφεία της Ένωσης και θα τοποθετηθεί οθόνη με σύστημα τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλευρό όλων των ομάδων, σας εύχεται υγεία, καλή ποδοσφαιρική περίοδο και επίτευξη των αθλητικών σας επιδιώξεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ :
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Αφήστε μια απάντηση

P